Musikkurs Konserthuset Lille Sal

2024-12-13 19:00 - 21:00

Le doux silence

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, klær, person, smil

Automatisk generert beskrivelseI konsertprogrammet med den den franske tittel «Le doux silence» inviteres lytterne til å være med på en reise inn i en musikalsk og poetisk verden preget av nærhet og «myk» stillhet, kombinert med såre og sterke menneskelige følelser som har fanget og berørt mennesker helt fra 1600-tallet og fram til i dag. Med musikk som strekker seg fra tidlig barokk og nordisk folkemusikk til nyskrevne verker, utforsker lutist/barokkgitarist Fredrik Bock og mezzosopran Christina Herresthal møtet mellom den menneskelige stemme og historiske gitarer. Velkommen til en intim konsertopplevelse som favner om så vel de store følelser som den mykeste hvisken!

Den svenske gitaristen og luttspilleren Fredrik Bock spiller regelmessig med Nordens fremste renessanse- og barokkensembler og behersker de fleste av den tidens strengeinstrumenter: theorbe, renaissanse lutt, barokk gitar, erkelutt og det sør-amerikanske strengeinstrumentet charango.

Christina Herresthal er med sin allsidighet blitt en ettertraktet sanger i de nordiske land. Hun har vært solist med Nordic Baroque, Arctic Philharmonique, Dansk Sinfonietta og Finnish Baroque Orchestra. Med sitt eget ensemble Hehku har hun urframført flere verk av unge komponister. I år ble hun tildelt den prestisjetunge Léonie Sonnings talentpris i København. https://www.christinaherresthal.com/

Place content here

Møteinformasjon

Møtested: Håndverkeren kurs og konferansesenter
Adresse: Rosenkrantz gate 7 -
Adresse 2: Inngang Christian VIs gate
Postnummer: 0159
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 11:45
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Klubbens kasserertjeneste utføres av Vekstra


            
 


Møtearkiv fra
før August 2022


Årets RI-President:

Gordon R. MvInally




rotary lenker


Nyheter fra
rotary Distrikt 2310:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY International:

Loading RSS...